loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 1

Verkoopadviseur bij Auto Goedhart

Auto Goedhart, gevestigd in Deventer, is op zoek naar een gedreven verkoopadviseur die onze passie voor Duitse premiummerken deelt en ons team komt versterken. Als jij gepassioneerd bent door deze vooraanstaande automerken, een klantgerichte instelling hebt en beschikt over een ondernemende geest, dan ben jij misschien wel de perfecte kandidaat voor deze functie.

Image 0

Wat houdt de vacature in?

Wat kun je verwachten:

  • Verkoop van de beste Duitse premiummerken, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan. (SEAT Erkend Reparateur en James Auto & Service)
  • Een dynamisch en jong team met een informele werksfeer, waarin samenwerking en enthousiasme centraal staan.
  • Marktconform salaris op basis van een fulltime dienstverband (40 uur per week).
Wat verwachten wij van jou:
  • Een representatieve uitstraling en een doortastende aanpak, essentieel voor het verlenen van optimale service aan onze klanten.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Zelfstandig kunnen werken, maar ook een teamspeler zijn die graag samenwerkt aan het behalen van gemeenschappelijke doelen.



Word lid van ons team en groei met ons mee! Ben jij klaar om deel uit te maken van ons enthousiaste team? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog. Wie weet verwelkomen we jou binnenkort bij Auto Goedhart als onze nieuwe verkooptopper.

Form Image 0

Interesse in deze vacature?

CV upload (Max. 4mb)

gerelateerde Vacatures

Morgen Internet - Zorgeloos website